16 жовтня у Києві відбувся Всеукраїнський ресторанний самміт. 8 годин навчання і нетворкінгу, понад 300 гостей і більше 10 спікерів лідерів галузі. Говорили про виклики, з якими стикається ресторанний бізнес під час війни. Про брак персоналу та про те як ростити персонал зсередини команди. Модератором був Євген Комаров – юрист і Business developer Юридичної компанії «GLOBAL LAW», голова юридичного комітету «Української ресторанної асоціації», засновник, спікер та модератор освітнього проєкту для готельєрів та рестораторів — Підтримка HoReCa. Також Євген Комаров є заступником керівника Інституту ветеранів “Архітектура стійкості” КНУБА. Він ділився з рестораторами юридичними нюансами, звертав увагу на зміни в законодавстві. Своєю місією Євген називає об’єднання і покращення роботи закладів. На переконання Євгена Комарова Всеукраїнський ресторанний саміт це місце, де відчуваєш, що вся індустрія рухається вперед.


